Referenties

“Als je de toverspreuk kunt vinden waarmee je iemands leven ineens vol kleur maakt, dat is toch het mooiste wat er is ?”

Referenties

In mijn zoektocht naar ondersteuning bij de zorg en begeleiding van mijn zus ben ik bij Saskia Visser terechtgekomen.

Saskia is een professional met veel ervaring in het begeleiden van mensen die dat behoeven.
Al bijna 10 jaar is zij een trouwe metgezel voor mijn zus en is daarmee ook een grote steun voor mijzelf.

De uitstapjes die ze samen met mijn zus onderneemt zijn altijd goed in samenspraak verzonnen en gepland. Vervolgens geniet mijn zus daar volop van!
Van museumbezoek, kraamvisite tot kapper of wekelijks mee naar het zwembad. Alles is mogelijk.
De zorg waarmee Saskia met veel geduld en humor mijn zus begeleidt is een cadeautje.

Conclusie: Saskia is de fijnste persoon óóit, om je naaste aan toe te vertrouwen.

H van Haaren

mantelzorger

Ik werk al langere tijd met Saskia Visser samen in verschillende casussen. Haar aanpassingsvermogen aan de client en haar geduld om wensen te vervullen is uitzonderlijk te noemen. Goede communicatie en echt een prettige samenwerking. Ze is alert, de client staat voorop en centraal en ze maakt menig client een gelukkiger mens. Bedankt voor de goede zorgen! En op nog een lange samenwerking.

September 2023

Kirsten van Hall

ZorgEven

Wij zijn blij met de begeleiding die Saskia biedt aan onze (schoon)moeder. Het is Saskia gelukt om een zelfstandige band met haar op te bouwen waar wij dankbaar voor zijn. De wekelijkse uitstapjes met Saskia zijn een moment waar naar wordt uitgekeken. Dat deze ook nog voorafgegaan worden door een telefoontje waarin Saskia het bezoek met haar ‘voorbereidt’ zorgt ervoor dat onze (schoon)moeder zich serieus genomen voelt.

Het is voor ons fijn om in een kort verslagje via de app te kunnen lezen hoe het bezoek verlopen is. Uiteraard is er wel eens een mindere dag bij. Maar dat er regelmatig gelachen, gezellig geluncht of een nieuw kledingstuk gekocht wordt, is iets wat we eerlijk gezegd niet meer hadden verwacht, maar wat we onze (schoon)moeder wel van harte gunnen. In lastige situaties lukt het Saskia om vast te houden aan de noodzakelijke omgangsvormen terwijl zij tegelijkertijd de respectvolle relatie in stand houdt. Voor onze (schoon)moeder voegt Saskia kwaliteit toe aan haar leven.

Augustus 2023

 

Anoniem

Mantelzorger

Jaren geleden zocht ik als bewindvoerder/mentor voor mijn tante met dementie een oplossing voor haar eenzame momenten. Via via werd ik attent gemaakt op de website van Koester je dierbaren. Het verhaal dat ik daar las sprak mij zeer aan en ik heb zodoende contact opgenomen met Saskia Visser, de dame achter het concept.

We hebben natuurlijk eerst kennis gemaakt en van beide kanten aangegeven wat we van elkaar verwachtten. Grappig genoeg bleek toen ook dat Saskia en ik een gezamenlijk contact hadden. Dat maakte het voor mij mogelijk om te polsen of mijn eerste indruk klopte.

Na een korte proefperiode bleek dat de puzzelstukjes van alle drie de kanten op zijn plaats vielen. Mijn tante zagen we met de aandacht van Saskia opbloeien. We startten met één contactmoment in de week en later hebben we dat uitgebreid naar twee. Saskia nam mijn tante mee naar allerlei leuke activiteiten. Soms gingen ze lunchen. Soms gingen ze naar een museum en soms gewoon alleen even een praatje maken. Steeds werd met mijn tante, voor zover mogelijk, afgestemd wat haar behoeftes waren. Naarmate de dementie vorderde werd het programma aangepast.

Saskia en ik werden in de verzorging vier handen op één buik en zij werd door de jaren heen mijn oren en ogen richting verpleeghuis en ook naar mijn tante. Als er iets speelde werd ik meteen geïnformeerd. Ook hielp Saskia mee als er kleding of verzorgingsproducten moesten worden aangeschaft.
Op deze manier hebben we met hulp van Saskia mijn tante een hele fijne laatste levensfase kunnen bezorgen.

Een paar jaar later werd ik van een andere tante met dementie eveneens bewindvoerder/mentor. Deze tante was bedlegerig en kon de deur niet uit. Samen met Saskia hebben we voor haar ook een plan opgesteld. En net als de vorige keer werd Saskia ook hier oren en ogen. En was ook deze tante gebaat door de hulpvaardigheid van Saskia.

Ik kan iedereen Saskia cq Koester je dierbaren van harte aanbevelen. Zij is de warme en lieve persoon die je in deze situaties als cliënt nodig hebt en de beste steun en toeverlaat die je je als bewindvoerder/mentor maar kunt bedenken.

Oktober 2023

Marc Leliveld

Mantelzorger

Onderstaande Referentie kreeg ik van Marja Olffers, een goede vriendin die mevrouw B. langere tijd ondersteunde als mantelzorger:

Wat waren wij blij met Saskia Visser, de sterke vrouw achter Koester je Dierbaren.
Op de momenten dat er bij een lieve vriendin van ons extra handen, maar ook extra aandacht nodig was, was Saskia er om ons te helpen. Liefdevol, maar ook doortastend op de momenten dat het moest stond zij ons bij. Met een gerust hart lieten wij onze vriendin in de handen van haar achter, om zelf weer even rust te kunnen nemen. Saskia is in vele situaties inzetbaar en wij hebben er geen moment spijt van haar hulp ingeroepen te hebben.
Wij kunnen de diensten van Saskia dan ook van harte aanbevelen.

Marja Olffers

mantelzorger mevrouw B.

Ondanks dat we met vier kinderen zijn, lukte het ons niet om mijn vader altijd te begeleiden naar ziekenhuisafspraken. Via het verzorgingshuis kwamen we in gesprek met Saskia van ‘Koester je dierbaren’ en het klikte direct bij het eerste gesprek. Ik voelde dat zij kon aansluiten bij mijn vader en het echt leuk vond met hem tijd door te brengen. Zij begeleidde mijn vader bij ziekenhuisbezoekjes en ging daarna nog wat met hem drinken. Andere keren nam ze hem mee om op Scheveningen mosselen te eten. Iedere keer kreeg ik foto’s toegestuurd en een leuk verhaaltje.

Door haar achtergrond als individueel begeleider, kon Saskia ook veranderingen in gezondheid opmerken en dat met ons of de zorg bespreken. Ze was betrokken en zorgde ervoor dat mijn vader het in alles zo goed mogelijk zou hebben.

Ook toen hij ziek werd, minder kon doen, bleef ze zoeken naar leuke uitjes en was ze ook ons tot steun. Saskia vind ik een heel warm mens, betrokken en liefdevol. Ze heeft een bijdrage geleverd aan het welbevinden van mijn vader en daar zijn we haar heel dankbaar voor!

Ingrid Eijssink

Mantelzorger

Hierbij wil ik mijn waardering uitspreken voor jouw enorme inzet om de laatste 10 maanden van mijn tante’s leven zo aangenaam en leuk mogelijk te maken. Hierin ben je volledig geslaagd. Het heeft ook mij een enorme verlichting gegeven, dat ik zelf niet overal achteraan hoefde te bellen/gaan, dat ik niet zo vaak naar Den Haag hoefde te reizen om zaken voor haar te regelen cq. te bezoeken.

Ik was ook zeer verguld met het leuke fotoboekje over jullie activiteiten samen in 2016, dat ik op mijn tante haar kamer in de Lozerhof  vond direct na haar crematie. Dit zullen wij aan meer mensen laten zien.

Vele malen dank!!! Heel veel succes verder.

J. van der Chijs

Mantelzorger

Bedankt voor alle ondersteuning die je hebt geboden aan mijn cliënte.
Ik, als mentor, was ontzettend blij met jouw ondersteuning en de wijze waarop jij je rol hebt ingevuld. Cliënte was ontzettend over je te spreken en dit terwijl zij niet altijd  makkelijk in de omgang was.

Wat ik ook heel erg waardeerde waren de foto’s en korte verslagen die ik na elk bezoek van je ontving via WhatsApp. Hierdoor kreeg ik een goed beeld van wat je deed en hoe het met haar ging.

Dank je wel voor je inzet het werd erg gewaardeerd, zowel door mij als cliënte!

Februari 2019

M. van Belle

Budgetconsulente/Mentor, Budget Solutions

Vragen?