Referenties

“Als je de toverspreuk kunt vinden waarmee je iemands leven ineens vol kleur maakt, dat is toch het mooiste wat er is ?”

Referenties

Onderstaande Referentie kreeg ik van Marja Olffers, een goede vriendin die mevrouw B. langere tijd ondersteunde als mantelzorger:

Wat waren wij blij met Saskia Visser, de sterke vrouw achter Koester je Dierbaren.
Op de momenten dat er bij een lieve vriendin van ons extra handen, maar ook extra aandacht nodig was, was Saskia er om ons te helpen. Liefdevol, maar ook doortastend op de momenten dat het moest stond zij ons bij. Met een gerust hart lieten wij onze vriendin in de handen van haar achter, om zelf weer even rust te kunnen nemen. Saskia is in vele situaties inzetbaar en wij hebben er geen moment spijt van haar hulp ingeroepen te hebben.
Wij kunnen de diensten van Saskia dan ook van harte aanbevelen.

Marja Olffers

mantelzorger mevrouw B.

Ondanks dat we met vier kinderen zijn, lukte het ons niet om mijn vader altijd te begeleiden naar ziekenhuisafspraken. Via het verzorgingshuis kwamen we in gesprek met Saskia van ‘Koester je dierbaren’ en het klikte direct bij het eerste gesprek. Ik voelde dat zij kon aansluiten bij mijn vader en het echt leuk vond met hem tijd door te brengen. Zij begeleidde mijn vader bij ziekenhuisbezoekjes en ging daarna nog wat met hem drinken. Andere keren nam ze hem mee om op Scheveningen mosselen te eten. Iedere keer kreeg ik foto’s toegestuurd en een leuk verhaaltje.

Door haar achtergrond als individueel begeleider, kon Saskia ook veranderingen in gezondheid opmerken en dat met ons of de zorg bespreken. Ze was betrokken en zorgde ervoor dat mijn vader het in alles zo goed mogelijk zou hebben.

Ook toen hij ziek werd, minder kon doen, bleef ze zoeken naar leuke uitjes en was ze ook ons tot steun. Saskia vind ik een heel warm mens, betrokken en liefdevol. Ze heeft een bijdrage geleverd aan het welbevinden van mijn vader en daar zijn we haar heel dankbaar voor!

Ingrid Eijssink

Mantelzorger

Hierbij wil ik mijn waardering uitspreken voor jouw enorme inzet om de laatste 10 maanden van mijn tante’s leven zo aangenaam en leuk mogelijk te maken. Hierin ben je volledig geslaagd. Het heeft ook mij een enorme verlichting gegeven, dat ik zelf niet overal achteraan hoefde te bellen/gaan, dat ik niet zo vaak naar Den Haag hoefde te reizen om zaken voor haar te regelen cq. te bezoeken.

Ik was ook zeer verguld met het leuke fotoboekje over jullie activiteiten samen in 2016, dat ik op mijn tante haar kamer in de Lozerhof  vond direct na haar crematie. Dit zullen wij aan meer mensen laten zien.

Vele malen dank!!! Heel veel succes verder.

J. van der Chijs

Mantelzorger

Bedankt voor alle ondersteuning die je hebt geboden aan mijn cliënte.
Ik, als mentor, was ontzettend blij met jouw ondersteuning en de wijze waarop jij je rol hebt ingevuld. Cliënte was ontzettend over je te spreken en dit terwijl zij niet altijd  makkelijk in de omgang was.

Wat ik ook heel erg waardeerde waren de foto’s en korte verslagen die ik na elk bezoek van je ontving via WhatsApp. Hierdoor kreeg ik een goed beeld van wat je deed en hoe het met haar ging.

Dank je wel voor je inzet het werd erg gewaardeerd, zowel door mij als cliënte!

Februari 2019

M. van Belle

Budgetconsulente/Mentor, Budget Solutions

Vragen?